بعد از مرگ برای حساب شما در شبکه های اجتماعی چه اتفاقی میافتد؟
بر طبق آمار موسسه میراث دیجیتال در سال ۲۰۱۷، تنها ۱۳ درصد مردم برای آینده حسابهایشان در شبکههای اجتماعی بعد از مرگ برنامهریزی کردهاند.
جیمز نوریس، رییس این موسسه میگوید: «شبکههای بزرگ اجتماعی اکنون نیاز این را دریافتهاند که به یک سیاست مشخص درباره پایان زندگی کاربرانشان احتیاج دارند . »
در زیر شماری از قوانین مربوط به مرگ کاربران در وبسایتهای بزرگ میآید:
فیسبوک
کاربران فیسبوک میتوانند به فردی اجازه دسترسی دهند تا در صورت مرگشان او بتواند به سایت وارد شود. این فرد میتواند حساب را نگه دارد یا آن را پاک کند. اگر مشخصات وارث توسط کاربر اصلی ثبت نشده بود، فیسبوک در صورت پی بردن به مرگ کاربرش حساب او را به بخش درگذشتگان منتقل میکند.
در این صورت دیگر کسی نمیتواند وارد حساب کاربری شود اما برای بینندگان در دسترس میماند تا به گفته فیسبوک مکانی باشد برای «دور هم جمع شدنها و به اشتراک گذاشتن خاطرهها».
توییتر
برای پاک کردن حساب فرد درگذشته، یا باید فردی از طرف او مجوز داشته باشد یا باید اعضای نزدیک خانواده او درخواست بدهند تا حساب غیرفعال شود.
به گفته توییتر، برای این کار نیاز خواهد بود به اطلاعاتی در مورد نحوه مرگ، یک نسخه کپی از کارت شناسایی فرد و یک نسخه گواهی فوت.
گوگل
مثل فیسبوک، گوگل به کاربر اجازه میدهد فردی را برای انجام کارهای بعد از مرگش تعیین کند. این فرد، که اصطلاحا «مدیر حساب غیرفعال» نامیده میشود، میتواند بعدا به دادههای حساب دسترسی داشته باشد و در صورت تمایل حساب را پاک کند. اگر چنین کسی منصوب نشده بود، اعضای نزدیک خانواده میتوانند درخواست کنند تا حساب پاک شود.
هرچند همانطور که گوگل متذکر شده، هر تصمیمی برای فرد درگذشته تنها پس از بررسی دقیق اجرایی خواهد شد.
موضاعات مرتبط:
- دفتر یادداشتی که هرگز تمام نمیشود
- دستگاه های گوگل از مواد بازیافتی تهیه می شوند
- چگونه از هک شدن رمز عبور خود مطلع شویم؟
بایسکلهای کوهستان هم برقی شد